0
Košarka

Rudi Gej menja Kevina Duranta u dresu reprezentacije SAD

Objavljeno: 09.08.14 u 09:21

Nakon što je aktuelni MVP NBA lige i superstar Oklahome Siti Tander Kevin Durant saopštio da ipak odustaje od učešća na Svetskom prvenstvu u Španiji, selektor SAD Majk Križevski bio je prinuđen da pronađe alternativno rešenje za poziciju niskog krila.

Rudi-Gej-Sakramento-bleacherreport-com

Šef struke američke reprezentacije nije se mnogo dvoumio, već je odlučio da pozove momka sa kojim je u Turskoj 2010. godine stigao do zlatne medalje, krilnog igrača Sakramento Kingsa, Rudija Geja.

„Primio sam poziv da je Rudi slobodan da se priključi reprezentaciji ukoliko „Kouče Kej“ i ja osećamo da može da pomogne. Obojica smo osetili da je on pravo rešenje i da bi bio značajan deo reprezentacije zbog svojih sposobnosti da igra van reketa ali i u njemu. Prava je sreća da je do sada upoznat sa radom reprezentacije pošto je bio vitalni deo reprezentacije još od 2005. godine, a 2010. godine je osvajao zlatno odčičje“, rekao je GM reprezentacije SAD, Džeri Kolanđelo, prenosi nbaserbia.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter