1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Gagić zamena za Krstića u CSKA?

Objavljeno: 08.08.14 u 22:00

Prošle sezone za moskovski CSKA su igrala čak tri srpska igrača, ali je nakon novog brodoloma u Evroligi „knjiga spala na samo jedno slovo“ – ostao je Miloš Teodosić, dok su Nenad Krstić i Vladimir Micov napustili „armejce“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vladimir Gomeljski, komentator televizije NTV Plus i sin legendarnog Aleksandra Gomeljskog dao je predlog upravi msokovskog kluba koga bi od srpskih igrača trebalo da upari sa Teom.

„Da li će Milošu biti komplikovano da igra u timu bez svojih sunarodnika? On se već navikao na život u Moskvi, bolje je naučio jezik, mislim da će mu biti svejedno. Ako me pitate ko od srpskih centara može da bude pojačanje za klub to je svakako igrač Partizana – Đorđe Gagić“ – rekao je Gomeljski.

Da li će „armejci“ ispoštovati mišljenje sina jednog od najvećih svetskih košarkaških trenera saznaćemo vrlo brzo pošto se početak nove sezone bliži.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter