2
Košarka

FOTO:STARSPORT

Grbović ‘opleo’ po Kecmanu: On je beznačajan igrač, džabe trojka u Zagrebu

Objavljeno: 19.07.14 u 10:47

Bivši košarkaš Partizana Goran Grobović odlučio je da skine teret sa duše i kaže šta ima o Dušanu Kecmanu. A nema mnogo toga dobrog da iznese u javnost. Naprotiv.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Grbović ne samo da nije fan odluke Dušana Kecmana da sudski naplati dugovanja od Partizana, već je zakleti protivnik ovakvih stvari.

„Neko ko je toliko pričao da voli klub, ne traži pare preko suda u ovako teškim momentima. Mali je novac da se proda takva ljubav, ako zaista postoji, a sumnjam da mu je baš toliko potreban i da zavisi od toga. Mislim da je ovo namerno uradio, baš sada“, izjavio je bivši košarkaš crno-belih za „Telegraf“.

On je naglasio da je „Kecman beznačajan igrač“ koji je tužio klub koji mu je dao „sve što ima“:

Tačno je da mislim da je Kecman jedan beznačajan igrač koji je tužio klub koji mu je dao sve što ima, to je igrač kojem je jedan potez bio kraj karijere. Pod emotivnim sam nabojem kada govorim o tome jer me izuzetno pogađa, ne kao navijača već kao nekoga ko voli Partizan“, decidan je Grbović.

Grbović se nije zaustavio na ovim rečima već je dalje nastavio u istom emotivnom tonu:

„Tom tužbom on je obezvredio sve što je ikada učinio za klub. Džabe mu svaki koš, svaka trojka i poen, kada je u ovom mometu uradio tako nešto klubu koji mu je toliko toga dao. Da nije igrao u Partizanu, već u bilo kom drugom klubu, jasno je da ni delić te karijere, kakve-takve, ne bi izgradio“, smatra bivši košarkaš Partizana.

Grbović u prvi plan ističe i licemerje Dušana Kecmana zbog odluke da prvo organizuje oproštajnu utakmicu, a tek posle obelodani svoju odluku o tužbi:

„Retko ko zna da je Kecman tužio crno-bele pre te oproštajne utakmice, i zanima me koliko bi navijača došlo i da li bi bio tako ispunjen Pionir da su ljudi znali za tužbu!“, ogrčen je Grbović.

Bivši košarkaš je imao još mnogo toga da uputi na adresu Dušana Kecmana:

„Neko ko je toliko pričao da voli klub, ne traži pare preko suda u ovako teškim momentima. Mali je novac da se proda takva ljubav, ako zaista postoji, a sumnjam da mu je baš toliko potreban i da zavisi od toga. Mislim da je ovo namerno uradio, baš sada. Isto tako, koliko je bio u Partizanu, već je morao da nauči da klub nikome nikada nije ostao dužan, i da sve pre ili kasnije izmiri. Čak su i neki stranci shvatili da Partizan pruža više od novca! Naravno da svaki rad treba da bude plaćen, ali ovo nije način. Veliki igrači se pamte po požrtvovanju i karakteru. To ih čini velikim, a ne jedna trojka u Zagrebu“, podvukao je rezignirani Grbović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Ne,nije ovo nacin da se uzmu pare od kluba,velika greska kecmana,a to ce tek shvatiti. Kao sro rece grbovic da nije bilo partizana,ne bi bilo ni ovakvog kecmana,ni transfera u panatinaikos gde je sigurno zaradio dovoljno para da moze da zivi i bez ovih 15k evra,ne kazem da su to male pare,ali nisu mu bile preko potrebne,a da je pricam o tome da bi mu partizan platio. Pominjes mlade igrace koji oprastaju,pa pre bi trebalo kecman da oprosti jer je vec zaradio pare,a ne oni koji ne znaju sta ih ceka,i da li ce ista zaraditi. VELIKA SRAMOTA!

    0
    0
    Odgovori
  2. Људи можемо ми волети клуб свим срцем као и играче који играју за њега, али ти исти играчи живе од клуба. Примају плату, као и сви! Кецман је велики човек и ако је ово једини начин да наплати оно што је заслужио ја га подржавам, јер је он клубу дао све од себе, сада је ред на Партизан. Сведоци смо ситуације да доста играча опрашта дуговања клуба према њима, али то су младићи (свака им част да се разумемо) пред којима су тек нови клубови и нове победе, зарада итд. Кецману су ово последње паре од кошаркашке каријере, ко зна шта га очекује, мора и он да се осигура донекле на неки начин.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter