0
Košarka

Spolstra: Lebron je otišao tamo gde mu je srce

Objavljeno: 17.07.14 u 11:44

Trener Majami Hita nije krio da je razočaran odlukom Lebrona Džejmsa da se vrati u Klivlend Kavalirse. On je, ipak, kazao da je svestan da je četvorostruki MVP uradio najbolje za sebe i porodicu te da je poslušao svoje srce.

erik-spolstra

„Delovao je kao da je prilično srećan zbog svoje odluke. Mi sada nemamo za čime da žalimo, a sasvim sigurno ne bi trebalo da žali ni on. Mi smo uspeli da napravimo velike stvari, iza nas su četiri istorijske godine“, izjavio je Spolstra posle Džejmsovog odlaska u Klivlend.

On je dodao je NBA liga takva da su promene česte te da klubovi moraju brzo da se prilagode takvim situacijama:

“U NBA ligi se brzo nauči da je promena konstantna i toga smo svi svesni, pa znamo kako da se prilagodimo. Ovo je enormna promena koju, iskreno, nismo baš očekivali. Međutim, svesni smo stanja, poštujemo odluke igrača jer oni pre svega treba da urade ono što je najbolje za njihove porodice i njih same. Lebron je odluku doneo za svoju porodicu, otišao je gde mu je srce i sve što možemo jeste da odgovorimo ljubavlju i poštovanjem“,  kazao je Spolstra.

Trener Majamija priznao je da još nije komuncirao sa „Kraljem“ nakon što je „abdicirao“ s „prestola“ Hita:

„Još nisam razgovarao sa Lebronom, ali biće vremena i za takve stvari. Zajedno smo imali sjajna iskustva i to stvara vezu među ljudima“, podvukao je Spolstra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter