0
Košarka

Vlasnik PAO kupuje Partizan?

Objavljeno: 16.07.14 u 11:30

Vlasnik grčkog giganta Panatinaikosa, grčki biznismen Dimtris Janakopulos, zainteresovan je za kupovinu beogradskog Partizana.

kk partizan

Prema saznanjima lista „Naše Novine“, gazda jednog od najtrofejnijih evropskih klubova, ekstremno je zainteresovan za kupovinu crno-belih.

Ovaj biznismen ima dovoljno dubok džep da pokrije sve klupske troškove koji, pogotovo ove godine, ozbiljno prete da ugroze opstanak kluba. Motiv Janakopulosa je da Partizan korsti kao klub za razvoj mladih i perspektivnih igrača po dobro oprobanom receptu koji crno-beli koriste unazad duže od deceniju.

Ovu informaciju listu „Naše Novine“ otkrio je izvor koji je oslovljen kao „dobro obavešten informacijama iz državnog vrha“.

Inače, braću Janakopulos za Partizan vežu najlepše uspomene, što u velikoj meri utiče i na njihovu želju da kupe najtrofejniji srpski košarkaški klub. Iz Partizana je u njihove redove stigao Željko Obradović, koji je ovaj klub uzdigao na najviši nivo, godinama je dominirao evropskom košarkom.

Braća Janakopulos takođe pamte i Nikolu Pekovića, Aleksa Marića, Dušana Kecmana, Milenka Tepića i ostale koji su iz crno-belog obukli zeleni dres atinskog kluba.

Predsednik Partizana Predrag Danilović, ovim povodom je izjavio kratko:

„Nije mi poznata činjenica da ima zainteresovanih za kupovinu KK Partizan. Ali, voleo bih i radujem se tome, ako je istina…“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter