0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Nelson poslao preteće pismo Zvezdi

Objavljeno: 15.07.14 u 10:27

Američki plejmejker Demarkus Nelson, kako stoje stvari, znatno je bliži izlaznim vratima sa Malog Kalemegdana nego li ostanku u crveno-belom dresu beogradskog kluba.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, bivša zvezda prestižnog Djuk univerziteta nezadovoljan je što mu vicešampion Srbije još nije isplatio dugovanja iz prethodne sezone.

Kako piše list „Sport“ ovaj košarkaš je poslao pismo čelnicima Crvene zvezde u koje navodi da po hitnom postupku treba da dobije ugovorom predviđenu količinu novca koja mu se duguje iz prošle sezone.

Navodno, tek kada bude dobio neizmirena dugovanja ovaj plejmejker će prihvatiti da sedne za pregovarčki sto te da razmatra eventualni ostanak u klubu.

Nelson je prošle godine produžio ugovor sa Crvenom zvezdom obavezavši se na dvogodišnju saradnju, ali je ova drga godina pod takozvanom „igračkom opcijom“.

Prevedeno: to, praktično, znači da sam Nelson odlučuje o svojoj sudbini i da može, ali ne mora, da prihvati da igra za beogradske crveno-bele.

Prema saznanjima ovog lista, izvesno je da će Crvena zvezda naredne sezone imati znatno manji budžet u odnosu na ovu godinu, a samim tim je i ostanak Nelsona pod velikim znakom pitanja.

Demarkus Nelson je u ABA ligi prosečno beležio po 9,8 poena uz 5,3 asistencije po meču.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter