0
Košarka

Lebron Džejms naljutio rukija: Nejper prestao da ga prati na Tviteru

Objavljeno: 15.07.14 u 09:55

Ruki plej Majamija Šabaz Nejper momak odlučio je da stavi tačku na svoje dobre odnose sa Lebronom Džejmsom, nakon što je četvorstruki superstar odlučio da podigne sidro i da svoj talenat vrati u Klivlend.

lebron

Ruki Majami Hita, stigao je u NBA ligu ove godine kao 24. pik s poslednjeg drafta u Bruklinu.

Dvojica igrača su još tokom prošle sezone uspostavili su kvalitetan odnos još tokom prošle sezone, budući da je Lebron Džejms, za vreme završnog NCAA turnira tvrdio kako je „veliki fan Šabaza Nejpera“ i kako je pred ovim mladićem „svetla budućnost“.

Nije tajna da su čelnici Majamija upravo Nejpera pikirali na draftu nadajući se da će njegovim angažmanom dobiti koji poen više kod Lebrona Džejmsa i tako ga zadržati na Saut Biču.

Međutim, ništa od toga se nije dogodilo. Kao posledica svega toga, Nejper je, razočaran odlaskom Lebrona, odlučio da prestane da ga prati na društvenoj mreži „Tviter“. I to nije sve: ovaj plejmejker je, čak, obrisao svaki tvit u kojem je spomenuo Lebrona Džejmsa, piše Nbaserbia.

Zanimljivo, prethodno je ruki centar Filadelfije Džeol Embid blokirao Lebrona Džejmsa na Tviteru, jer se superstar nije oglašavao na pokušaje ovog momka da ga privoli da dođe u Filadelfiju. Kako stoje stvari, Lebron i nije baš omiljen među novajlijama u NBA ligi…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter