0
Košarka

Partizanova Fuenlabrada se nudi prvom čoveku Mege

Objavljeno: 09.07.14 u 11:15

Španski košarkaški klub Fuenlabrada ponuđen je na rukovođenje vlasniku Mega Vizure i menadžerske agencije „Beobasket“, Mišku Ražnatoviću.

misko-raznatovic

Kako prenose španski specijalizovani portali, rukvodioci Fuenlabrade su ponudi srpskom poznatom menadžeru i da se prihvati velikog posla i postane većinski vlasnik ovog člana ACB lige.

Kao što je poznato, ovaj španski klub već izvesno vreme traga za novim vlasnikom. A svima u taboru Fuenlabrade dopada se posao koji je Ražantović u prethodnom periodu obavio u Mega Vizuri, pa se nadaju da bi taj identični recept mogao da donese i na Pirinije.

Međutim, prema pisanju medija, do saradnje će teško doći zbog dva raloga. Prvi je prevelika suma novca koja je tražena od Ražnatovića, odnosno cifra od 7 miliona evra.

Drugi razlog je to što je izvršni direktor ovog kluba Hoze Havijer Himenez tražio da ostane na istoj poziciji i ukoliko Ražnatović preuzme upravljačke strukture i postane većinski vlasnik.

Inače ovaj klub Fuenlabrada je, svojevremeno, u sezoni 1991-92, kada se Partizan domogao svoje jedine šampionske titule u tadašnjem Evrokupu, bio domaćin crno-belima kada su tadašnjoj Jugoslaviji uvedene sankcije.

Španci su brzo zavoleli Partizan pa su se crno-beli, kako pričaju tadašnji asovi, brzo osećali kao kod kuće u ovom španskom gradiću.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter