1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda dovodi NBA pojačanje?

Objavljeno: 01.07.14 u 09:05

Nakon što se saznalo da potencijalnog reprezentativca Srbije Nemanju Dangubića u svojim redovima želi španska Saragosa, brzinom svetlosti pojavila se informacija i da bi Crvena zvezda volela ovog igrača u svojim redovima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Momak koji je 27. juna po srednjeevropskom vremenu izabran kao 54. pik na draftu od strane Filadelfija 76ersa, a potom ekspresno trejdovan u tabor aktuelnih NBA šampiona San Antonio Sparse, probudio je ogromnu pažnju evropskih klubova.

Kako saznaje list „Novosti“, mladi 21-godišnji bek nalazi se na meti čelnika Crvene zvezde koji uveliko rade na formiranju tima za Evroligu u kojoj će nastupiti sledeće sezone.

Probleme klubu sa Malog Kalemegdana, ipak, mogu da naprave klubovi koji raspolažu znatno većim budžetom od onog koji egzistira u crveno-beloj kasi. Jasno je Zvezda nema dovoljno finasijskih resursa da parira ponudi Saragose, a u čitavu priče jurnjave za sadašnjim članom Mega Vizure, uključila se i Laboral Kuća.

Prema informacijama „Novosti“, konkretnih razgovora između čelnika Zvezde i Dangubića još nije bilo, a planove srpskom klubu želi da pokvari i nemačka Alba koja takođe vreba priliku za angažman ovog 201 cm visokog igrača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter