0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Partizan je sportski kolektiv u kom je rezultat neplaćen (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.14 u 17:30

Trener košarkaša Partizana sumirao je utiske iz tek završene sezone i istakao da su samo u ovom klubu rad i rezultat neplaćeni.

titula
„Partizan je jedini sportski kolektiv gde je rezultat neplaćen. Onaj ko ima mali budžet ima drugačiju koncepciju rada nego neki drugi. Taj klub mora da stvara igrače, igru, rezultat, a u sportu obično postoji razlika u vremenu rada i rezultata. Mi nemamo prava na vreme, već se rezultati očekuju odmah“ rekao je šef struke Partizana za navijački sajt Partizan.net.

Duško Vujošević se osvrnuo i na veliki problem sa povredama koji su njegovi igrači imali, kao i na mešanje politike u sport.

„Povrede koje smo imali ove godine su u velikoj meri stvar napravile još komplikovanijom i težeom. Uz to, stvorila se i klima politika koja se meša u sport, koja kontroliše medije i dugogodišnje frustracije nekih ljudi koji vole Zvezdu su uticali na kreiranje te klime koja je bila više nego tendeciozna. Zato ja želim da se izvinim novinarima što je Partizan osvojio prvo mesto“.

Po mišljenju najuspešnijeg trenera u istoriji crno-belih, Partizan je zaslužio da igra u Evroligi.

„Mislim da Partizan to zaslužuje, jer je neko ko godinama proizvodi odlične rezultate, igrače, igru… Mada, to je organizacija velikih brojki cifara i mi, u tom nekom smislu, ne možemo da pariramo određenim drugim grupacijama“, istakao je Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter