0
Košarka

Trampa na pomolu: Blejk Grifin ide u Majami, Lebron u Kliperse?

Objavljeno: 25.06.14 u 10:54

Prema navodima izvora bliskih upravi Los Anđeles Klipersa, trener i generalni menadžer ove franšize Dok Rivers planira da napravi pravu trejd-bombu ovog leta.

Grifin

Kako piše Los Anđeles Tajms, meta uprave crveno-plavih iz Stejpls Centra je niko drugi do – Lebron Džejms.

Kako bi se domogli jednog od najboljih košarkaša današnjice, čelnici Klipersa spremni su da putem Saut Biča pošalju svoju mašinu za atraktivna zakucavanja – Blejka Grifina.

„Klipersi su spremni da u Majami pošalju Blejka Grifina i Džareda Dadlija ili Meta Barnsa. Upravi ne bi smetalo ni da u Amerikan Erlajns Arenu pošalje centra, Deandrea Džordana, Džamala Kraforda. Zapravo, manje-više, spremni su na bilo kakav dogovor, samo da se domognu Lebrona“, navodi jedan izvor koji zbog pravila NBA lige ne sme da otkriva identitet.

Podsetimo, Lebron je juče iskoristio pravo iz ugovora i postao je slobodan igrač. Ipak, po pravilniku NBA lige i klauzoli „Sign&Trade“, igrač bez ugovora može obnoviti saradnju sa matičnom franšizom i biti trejdovan u neki drugi tim, ukoliko se dve strane dogovore.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter