0
Košarka

Krle napustio Moskvu, a da li će stići u Istanbul?

Objavljeno: 23.06.14 u 20:23

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić napustio je moskovski CSKA, saopštio je danas ruski klub.

krstic

Iskusni centar je u CSKA došao 2011. godine i sa Moskovljanima osvojio po tri VTB lige i ruska šampionata. Za CSKA je odigrao 180 utakmica i prosečno je postizao 11.9 poena i beležio 4.1 skoka.

„Mislim da je ovo bio najbolji tim u mojoj karijeri, kada su u pitanju ljudi, saigrači i organizacija. Bile su ovo tri divne godine za mene i moju porodicu, žao mi je što je došlo do završetka saradnje. Ovo će uvek biti moj tim, ono što osećam prema Partizanu, osećam i prema CSKA“ – rekao je Krstić.

On je Moskovljanima poželeo mnogo sreće i uspeha i da uskoro osvoje trofej Evrolige. Krstić je tokom karijere igrao za Partizan, ruski Trijumf, dok je u NBA nosio dresove Nju Džersija, Oklahome i Bostona. Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju sa Evropskog prvenstva u Poljskoj.

Nije poznato gde će Krstić nastaviti karijeru, ali ruski mediji prenose da bi mogao da pređe u Efes, koji je će od naredne sezone voditi bivši selektor Srbije Dušan Ivković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter