0
Košarka

Manu Đinobili: U Argentini nisu gledali Sparse, svi su pijani

Objavljeno: 17.06.14 u 10:28

Iskusni argentinski reprezentativac u košarci i član San Antonio Sparsa Manu Đinobili smatra da u njegovoj zemlji nije bilo mnogo onih koji su primetili osvajanje pete šampionske titule kluba iz Teksasa.

ManuIsThinking_0

Ekipa San Antonio Sparsa uspela je da se revanšira Majamiju pošto ih je u petom meču finalne serije savladala rezultatom 104:87.

Izabranici Grega Popoviča na taj način stigli su do nove titule, igrači su slavili, a iskusni Manu Đinobili skeptičan je kada je reč o nekoj euforiji u Argentini zbog njegovog novog uspeha:

„Nalazimo se u sred Svetskog prvenstva trenutno. Nikog nije briga za nešto drugo. Ko će da gleda košarku kada se igra fubal?“,

uz osmeh je poručio Manu Đinobili koji je svestan da je meč između njegovih Sparsa i Hita počeo odmah po okončanju duela između Argentine i BIH kojeg su „Gaučosirešili u svoju korist sa 2:1.

„Danas smo pobedili Bosnu i navijači su već bili pijani nakon toga. Uopšte ih nije zanimalo da gledaju NBA ligu i osvajanje titule San Antonija Sparsa“, kazao je nasmejani Manu Đinobili.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter