1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Skandal: Prekid zbog tuče u Pioniru (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.14 u 22:07

Poslednja četvrtina tek što je počela, a onda skandal, koji je delovao kao da nije mogao da bude veći, potpuno je eskalirao. Davis Bertans je napravio peti prekršaj i to u napadu, i tada su stvari pukle totalno.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Demarkus Nelson i Nikola Milutinov našli su se u „klniču“, a „zagrljaj“ ove dvojice igrača pretvorio se u masovnu tuèu u kojoj su sevali direkti, krošei, a i udarci nogom…

Scena iz dvorane „Pionir“ apsolutno je izgledala kao da se na terenu ne igra košarkaški duel, već da je reč o ultimejt fajt okršaju. Najblaže rečeno.

Nakon što je postojala opasnost da se sve izrodi u daleko veći incident trenutno je prekid u Pioniru pošto su igrači Crvene zvezde otišli u svlačionicu.

Nakon konsultacija zapisničkog stola i sudija, naloženo je pražnjenje dvorane i predviđeno je da se utakmica nastavi nakon 45 minuta.

Policija je, kako bi se sprečio eventualni obračun pristalica dva najpopularnija srpska kluba, iz hale najpre izvela navijače Partizana. Za to vreme, „Delije“ su ostale u svom sektoru „Pionira“ kako ne bi se izbeglo mešanje navijača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter