1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Znamo snagu Partizana, ali nadamo se tituli (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.14 u 13:29

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio je da je dobro upoznat sa snagom Partizana sa kojim će njegovi momci u subotu od 20 sati u dvorani „Pionir“ početi finalni okršaj u domaćem šampionatu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„U mečevima između Crvene zvezde i Partizana nikad nema favortia, tako da nije bitan učinak timova tokom sezone. Najvaženije je posmatrati i izvući analizu iz svakog duela pojedinačno. Svi učesnici će dati svoj maksimum, kako zbog titule, tako i zbog specifičnosti derbija. Partizan ima prednost domaćeg terena, ali to do sada nije bila prednost. Moramo u subotu da pokažemo pravo lice i dokažemo da zaslužujemo titulu“, rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali „Pionir“.

Strateg crveno-belih kazao je i da je dobro upoznat sa snagom svojih rivala te da je svestan na koji način njegov tim mora da odigra ukoliko želi da prekine dvanaestogodišnju vladavinu „večitog“ rivala.

„Kvalitet crno-belih nam je dobro poznat, kako individualno, tako i kolektivno. Svesni smo da moramo da odigramo na najvišem nivou u svakom trenutku jer samo na taj način možemo da dođemo do trona. Nema nepoznanica između nas, dobro se poznajemo i biće bolja ona ekipa, koja više sakrije svoje mane. Nadam se da ćemo to biti mi“ podvukao je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter