0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS dosledna, Vujošević i Muta kažnjeni zbog skidanja sakoa

Objavljeno: 29.05.14 u 12:40

KLS je dosledna, ema skidanja! Sakoa, naravno. Treneri Partizana i Radničkog Duško Vujošević i Miroslav Muta Nikolić ipak su kažnjeni zbog skidanja sakoa na utakmci osmog kola košarkaške Superlige, odigrane 11. maja. Njih dvojica su skinuli sakoe u drugoj četvrtini, u znak protesta pravilima. Učinila je to i cela kluba crno-belih, pojedini članovi stručnog štaba Kragujevčana, ali i novinar Vladimir Tegeltija.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vujošević i Nikolić su zbog neprikldnog odevanja kažnjeni sa po 34.500 dinara.

Vujošević je prvi skinuo sako, da bi isto uradio i trener Radničkog posle skandiranja navijača: „Muto, skini se“.

Prisutni na tribinama nastavili su sa feštom, pa su i Draganu Todoriću skandirali da skine sako, što je on i učinio. Ni to nije bio kraj, pomoćni trener Partizana Petar Božić skinuo je sako, što je kasnije uradio i ceo stručni štab “crno-belih”.

Vujošević je, inače, pre nekoliko kola opomenut zbog skidanja sakoa, ali ga to nije omelo da bez tog odevnog predmeta ostane i na meču sa Mega Vizurom u sedmom kolu. Upravo zbog toga, Vujošević je posle sedmog kola kažnjen sa 34.500 dinara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter