0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Rodrigez srećan zbog nagrade, ali cilja osvajanje Evrolige

Objavljeno: 16.05.14 u 10:56

Najkorisniji košarkaš Evrolige ove sezone Serhio Rodrigez rekao je da je srećan zbog nagrade, ali da mu je najvažnije da njegov Real Madrid trijumfuje u tom takmičenju.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Baš sam srećan zbog nagrade, to je za mene velika čast. Imam neverovatne saigrače i trenera, i oni su mi mnogo pomogli da budem tu gde jesam. Hvala im na tome“, rekao je Rodrigez za sajt Evrolige.

Španski košarkaš ima odličnu sezonu, iako je svaku utakmicu Reala u Evroligi počeo na klupi. Rodrigez je beležio 13,5 poena i pet asistencija po utakmici.

To je drugi put u istoriji da se nagrada za najkorisnijeg košarkaša dodeljuje „šestom“ igraču. Prvi put je ona dodeljena 2007. godine Teodorasu Papalukasu, koji je tada nastupao za CSKA.

„Košarka se dosta menja iz godine u godinu, sada je svaki igrač bitan za ekipu. Mi kao tim imamo mnogo samopouzdanja. Želimo trofej u Evroligi i sve smo podredili tom cilju“, kazao je Rodrigez.

Sezona u Evroligi završiće se fajnal-forom u Milanu. U petak su na programu mečevi polufinala, a sastaju se CSKA – Makabi i Real Madrid – Barselona.

„Mnogo smo se zabavljali ove godine, bilo je neverovatno, dugo se poznajemo, svako zna ko gde kada treba da bude na terenu i to nam mnogo olakšava posao“, rekao je Rodrigez.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter