0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Veličina Partizana: Šarić pevao ‘Došao je i taj dan…’ i to nakon utakmice Cibona – Zadar (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.14 u 20:03

Dominacija Košarkaškog kluba Partizan na prostorima bivše Jugoslavije toliko je velika da verovatno mi kao svedoci tog vremena nismo baš svesni njenih dimenzija.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Da je zaista bauk Partizana vladao Balkanom potvrđuje i video snimak zabeležen nakon utakmice hrvatskog šampionata između Cibone i Zadra. Hrvatski derbi odigran u ‘Draženovom domu’ pripao je ubedljivo Cibosima (82-66), a tokom slavlja koje je upriličeno posle utamkice, a većim delom povodom osvajanja trofeja Jadranske lige, najbolji igrač ‘vukova sa Tuškanca’ Dario Šarić nije izdržao pa je rešio da otpeva jednu pesmu crno – belima.

„Došao je i taj dan…’ orilo se u Zegrebu, kao još jedan pokazatelj velike ere beogradskog Partizana, koja je na žalost jednih, a čini se i na veliku radost nekih drugih, završena.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter