2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Nelson: Zvižduke nismo zaslužili

Objavljeno: 25.04.14 u 09:30

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su sinoć veliki šok pošto su u polufinalu završnog turnira Jadranske lige poraženi od Cibone u beogradskoj Kombank areni.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Već drugu sezonu predvodnik Zvezdine igre Demarkus Nelson nije krio razačaranje nakon poraza, ali je istakao da uprkos loš igri crveno – belih ekipa nije zaslužila zviđduke publike.

„Možete da igrate dobro tokom cele sezone, ali je sve stalo u jedan meč, ali takva su pravila. Nismo igrali dobro, moramo to da priznamo. Nismo odradili dobar posao u odbrani, u napadu smo promašivali otvorene šuteve. Bili smo dobro pripremljeni, momci su naporno trenirali, ali nismo zaslužili pobedu. Razočaran sam reakcijom navijača koji su zviždali, mislim da to nismo zaslužili, jer smo igrali požrtvovano. Trebalo je da pokažu karakter onda kad nam nije išlo“, rekao je Nelson posle utakmice.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Ja ne znam u kom ste sportu vi profesionalci,ako je to kosarka kao sto izgleda onda je vredjanje inteligencije svakog navijaca Zvezde vase opravdanje da ste igrali pod prtitiskom,ej!? Pa jel ste vi juniori ili prekaljeni igraci,vecina sa internacionalnim iskustvom,sramota da zicer od table ne udje u 11. pokusaja,pa o cemu vi pricate momci i na sta se zalite,imate najbolje uslove u Srbiji i regionu!

    0
    0
    Odgovori
  2. To nisu pravi navijaco ZVEZDE oni ne prate aba ligu. Mada da si bio glup Nelsone to je cinjenica imali smo ih a ti si bacio loptu u aut

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter