0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Rimac: Ovaj sistem nije pravedan; Šarić: Najveća pobeda u karijeri

Objavljeno: 24.04.14 u 23:01

Trener Cibone Slaven Rimac kazao je da njegovom timu nije bilo lako u Areni i da je prezadovoljan, ali da saoseća sa Zvezdom jer sistem takmičenja nije pravedan.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Najradije bih skakao od sreće, ali saosećaj sa Zvezdom mi ne daje pravo na to jer sam mnogo puta bio puta u takvoj situaciji, da si celu godinu prvi i jedna utakmica te odvoji. Sistem nije pravedan. Osim pada u poslednja četiri minuta, koji je morao da dođe, svaka čast igračima. Nije lako biti na terenu i pobediti jednog ovakvog protivnika pred njegovom publikom. Na kraju vam kisonik ne dopire do mozga, telo vas ne sluša, pa smo zato dozvolili pad u igri“ rekao je Rimac.

Najbolji košarkaš Cibone Dario Šarić rekao je posle trijumfa nad Crvenom zvezdom da je to verovatno najznačajnija pobeda u njegovoj karijeri.

“Ovo je verovatno moja najveća pobeda u karijeri. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, od početka smo krenuli furiozno. Na poluvremenu smo se dogovorili da čuvamo vođstvo, čak smo i povećali prednost u trećoj četvrtini, ali smo na kraju zakuvali situaciju„, izjavio je Šarić koji je ubacio 21 poen uz čak 15 skokova i šest asistencija.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter