1
AdmiralBet ABA Liga

Nurkić: Nisam Grobar

Objavljeno: 23.04.14 u 14:21

Talentovani centar Cedevite Jusuf Nurkić nedavno je pred duel Cibone i Partizana izazvao pravu buru podrškom u tvitu beogradskom timu što je odmah izazvalo brojne reakcije, ali i nadu navijača crno-belih da bi reprezentativac Bosne i Hercegovine u budućnosti mogao da zaigra za njihov tim.

jusuf-nurkic

Međuti, Nurkić pred polufinalni duel završnog turnira ABA lige je prilično nemušto demantovao da je navijač Partizana iako je ranije govorio suprotno.

„Nisam Grobar, san mi je da zaigram za Los Anđeles Lejkerse. U Beograd dolazimo sa namerom da pobedimo i neće nam smetati ni puna Arena“ – rekao je Nurkić za jedan hrvatski časopis.

Trener zagrebačkog tima Jasmin Repeša svestan je koliki ulog nosi meč u Kombank Areni.

„Ti je utakmica koja nosi veliki ulog – plasman u Evroligu. Svesni smo da nas čeka domaćinski ambijent u kojem su utakmice gubile mnoge evroligaške ekipe, ali u jednom meču je sve moguće. Dolazimo u Beograd sa namerom da odemo do kraja“ – jasan je iskusni stručnjak.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter