0
AdmiralBet ABA Liga

Siriščević: Pokušaćemo da iznenadimo Zvezdu

Objavljeno: 22.04.14 u 14:07

Krilini košarkaš Cibone Ivan Siriščević tvrdi da Zagrepčani u Beograd na polufinalni meč Fajnal-fora, u kojem će odmeriti snage sa Crvenom zvezdom, ne dolaze sa belom zastavom odnosno da se nadaju da mogu da naprave iznenađenje i izbore plasman u finale samim tim i u Evroligu.

siriscevic-cibona

„Zvezda je favorit, igra pred svojom publikom, ali to može da bude i plus i minus. Videćemo, mi svakako ne idemo s belom zastavom, iako smo svrstani u autsajdere, ali daćemo sve od sebe da ih iznenadimo i pobedimo. Uostalom, mi smo rasterećeni, već samim plasmanom na završni turnir smo ispunili sve svoje ciljeve“ – rekao je Sirišćević u izjavi za zavnični sajt ABA lige.

Podsećamo da su Beograđani u oba ligaška duela savladali Zagrepčane, najpre u hali Pionir u prvom delu takmičenja, a potom i u glavnom gradu Hrvatske u meču poslednjeg kola.

Crvena zvezda i Cibona igraju prvi polufinalni duel već u četvrtak sa početkom od 20 časova, dok će u petak u istom terminu snage odmeriti Partizan i Cedevita. Utakmice Fajnal-fora ABA lige igraju se u beogradskoj Kombank areni.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter