3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Ruse plaši atmosfera u Areni

Objavljeno: 01.04.14 u 14:53

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 19.30 časova u Kombank areni će u okviru prvog meča polufinala Evrokupa ugostiti Uniks iz Kazanja. Rusi ne kriju da su želeli da izbegnu dolazak u Beograd odnosno da su svi silama navijali da im protivnik u borbi za finale bude kijevski Budiveljnik.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ako ćemo iskreno više smo voleli da za protivnika dobijemo Budiveljnik. Srbi obožavaju košarku i u toj zemlji su navijači jedni od najvatrenijih. Znamo da će u hali biti preko 20.000 ljudi. Očekuje nas težak meč, ali je najvažnije da svi igrači budu spremni i zdravi za utakmicu. Svakako da nam je želja da osvojimo trofej Evrokupa“ – rekao je za ruske medije predsednik kluba iz Kazanja Jevgenij Bogačev.

Interesantno je da su se dva tima susrela i prošle godine u istom takmičenju, ali u ranijoj fazi, i da su u oba navrata trijumfovale ekipe koje su imale prednost domaćeg terena.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. hahahahahaha,al cete da se razocarate kad pocne da vas puni KAJMAK sutra. Ne mozete vise da uplasite ni ovog vaseg duha navijaca KASPERA hahahahahaha sto ulazi posle meca hahahahaha, cekiranje preko face book a.hahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter