0
Košarka

Partizan počinje Superligu u Kragujevcu, Zvezda dočekuje Borac

Objavljeno: 31.03.14 u 17:44

U ponedeljak je obavljen žreb za takmičenje u Košarkaškoj Superligi Srbije u kojoj će od  subote 5. aprila pa do 1. juna pored četiri srpska tima koja nastupaju u Jadranskoj ligi (Crvena zvezda, Partizan, Mega Vizura i Radnički) igrati i četiri prvoplasirana tima iz Košarkaške lige Srbije (FMP, Borac Čačak, Crnokosa i Metalac).

kls-logo1

Već u prvom kolu 5. aprila igraće se derbi u Kragujevcu gde će Radnički dočekati ekipu Partizana, dok je Crvena zvezda dočekati čačanski Borac. U preostala dva meča sastaće se Mega Vizura i Crnokosa odnosno FMP i Metalac.

Prvi večiti derbi na programu je u 5. kolu 30. aprila, kada će Partizan nominalno biti domaćin Crvenoj zvezdi, dok će u 12. kolu uloge biti obrnute. Zanimljivo je da bi dva tima mogla da se sastanu i 27. aprila u finalu ABA lige.

Tri prvoplasirana tima iz Superlige izboriće direktan plasman u Jadransku za sezonu 2014/15, dok će četvrta morati da plati „specijalnu pozivnicu“ koja je do sada koštala 150.000 evra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter