0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Budiveljnik kažnjavao naše greške i pokazao neosporni kvalitet

Objavljeno: 18.03.14 u 23:10

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, nije nezadovoljan uprkos porazu od Budiveljnika u prvom meču četvrtfinala Evrokupa i ističe da i u revanšu predstoji jako težak meč.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Na početku meča nismo se držali plana. Budiveljnik je to iskoristio, vešto kažnjavao naše propuste u odbrani i odmah pokazao nesporan kvalitet. Imali smo dosta oscilacija, ali naš prioritetni cilj je bio da sve vreme budemo u egalu, što nam je u većem delu meča polazilo za rukom. Na kraju smo završili sa minus tri“, rekao je trener crveno-belih, a preneo ‘Sportski žurnal’.

Budivljenik je u nekoliko navrata imao dvocifreni kapital. Minus tri je praktično jedan posed, ali Radonjić je upozorio da je to mač sa dve oštrice.

„Naš rival je u osmini finala kod kuće dobio Nanter sa plus četiri i svi su očekivali da će ispasti. Ali, prvak Ukrajine je odigrao sjajan meč u Francuskoj, sve vreme držao konce igre, imao veliku razliku i zasluženo slavio. Veća opomena nam nije potrebna. Nema dileme da nas čeka veoma težak meč“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter