0
Košarka

Dvejn Vejd će biti starter na Ol-star meču (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.14 u 22:17

Iako je propustio utakmicu Majamija sa Golden Stejtom zbog problema sa nervima leve noge, Dvejn Vejd će ipak biti starter u ekipi Istoka na Ol-star meču koji se u noći između nedelje i ponedeljka igra u Nju Orleansu.

Dvejn Vejd

„Igraću sigurno, ali je pitanje koliko. Rekao sam Vogelu da ću se malo zabaviti na terenu, a zatim ću sesti na klupu i odatle posmatrati meč“, rekao je 32-godišnji Vejd.

Beku Majamija će ovo biti 10. učešće na Ol-star meču, na kojem redovno igra još od 2005. godine. Pored Vejda u timu Istoka će igrati Kajri Irving, Lebron Džejms, Pol Džordž, Karmelo Entoni, Žoakim Noa, Roj Hibert, Kris Boš, Pol Milsap, Džo Džonson, Džon Vol i Demar Derouzan.

Za tim Zapada nastupiće Stef Kari, Džejms Harden, Kevin Durent, Blejk Grifin, Kevin Lav, Dvajt Hauard, Lamarkus Oldridž, Dirk Novicki, Kris Pol, Toni Parker, Demijan Lilard i Entoni Dejvis.

Duel Istočne i Zapadne konferencije zakazan je za noć između nedelje i ponedeljka, od 3.00 posle ponoći.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter