0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Simonović i Dragićević: Dobar meč, podelili smo minute (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.14 u 23:24

Pobeda nad Borcem u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća poslala je Crvenu zvezdu na duel sa kragujevačkim Radničkim. Krilni centar crveno-belih, Tadija Dragićević, rekao je nakon meča da je njegov tim ozbiljno pristupio utakmici i kontrolisao igru od samog starta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Ušli smo dosta dobro u meč od samog početka i nismo im dozvolili da igraju svoju igru. Držali smo prednost do samog kraja, Nelson nije igrao zbog lakše povrede, ali će biti spreman za subotu“, rekao je Dragićević, koji je meč završio sa deset poena i pet skokova.

Kapiten beogradske ekipe, Marko Simonović, kaže da je Zvezda odigrala dobar meč i da su priliku dobili i igrači sa manjom minutažom u dosadašnjem delu sezone.

“Odigrali smo kako smo želeli, podelili minute i mlađi su dobili priliku. Moramo dobro da se oporavimo i pripremimo za polufinale. Kup je specifičan i nema favorita“, istakao je Simonović, strelac 13 poena u pobedi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter