0
Košarka

Seltiksi nisu opčinjeni Magijom (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.14 u 08:34

Niz od četiri uzastopna poraza Boston Seltiksi su prekinuli pobedom protiv Orlando Medžika od 96:89 u jedinoj utakmici NBA šampionata odigranoj prethodne večeri.

dzered-salindzer-boston copy

Najbolji akter meča bio je centar domaćeg tima Džered Salindžer koji je uz 21 postignuti poen imao i 12 uhvaćenih lopti. Pored njega odlični su bili povratnik u tim Bostona Redžon Rondo kao i Brendon Bes koji su ubacili po 19 poena s tim što je plej Seltiksa zabeležio i 10 asistencija.

Gostima je nedostajao bolji učinak klupe pošto je kompletna prva petorka bila dvocifrena predvođena Eronom Afalom koji je postigao 18 poena i NIkolom Vučevićem koji je imao „dabl-dabl“ učinak od 14 poena i 11 skokova.

Uprkos pobedi Boston je i dalje dalko od plej-of mesta koje mu je daleko čak pet pobeda, dok je Orlando još gori odnosno bolji je samo od Milvoki Baksa u Istočnoj konferenciji.

Najbolji potez meča napravio je Džef Grin, krilo Bostona, koji je fenomenalnom blokadom sprečio goste da poentiraju posle kontranapada.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter