1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Čović o Šilbu: Zvezda nije krava muzara

Objavljeno: 12.01.14 u 14:48

Improvizovanu konferenciju za medije organizvanu na Marakani povodom „slučaja Gašić“ novinari su iskoritili kao priliku da Nebojšu Čovuića pitaju u vezi statusa Blejka Šilba u košarkaškom klubu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Zvezda nije krava muzara, on je dobro plaćen igrač i to mora i da pokaže na terenu i da dokaže zašto je tako. Mora da sluša trenera koji je prvi na tabeli, a uslediće ozbiljni razgovori sa njim i njegovim menadžerom, a o svemu će glavnu reč dati trener“ – rekao je Čović, a njegove reči prenosi Blic.

Podsećamo da je Šilb na sinoćnjoj utakmici protiv kraguejvačkog Radničkog odigrao samo četiri minuta i to početkom drugog poluvremena nakon čega je ponovo vraćen na klupu odakle je odgledao ostatak meča.

Trener Radonjić je i ranije imao zamerku na Šilbovo zalaganje pre svega u odbrani, a postavlja se pitanje da li će Zvezda posegnuti za radiklanim rešenjem i otpustiti Amerikanca koji je letos potpisao trogodišnji ugovor sa klubom (2+1) u koji je doveden kao igrač sa velikim evroligaškim iskustvom.

hotsport.rs/blic.rs

0
0

1 Komentara

  1. Kasnite gospodo!!!
    Kada je Šilb gubio po 4-5 ključnih lopti u utakmicama EL
    Radonjić ga je držao u igri, sad kada igra protiv slabijih ekipa te stvari su problem!
    Šta se promenilo, kapiram da je nešto u vezi sa lovom, odnosima u klubu i koliko će ko da zaradi na Blejku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter