0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Očekujemo da budemo još bolji

Objavljeno: 08.01.14 u 21:25

Nakon ubedljivog trijumfa Crvene zvezde protiv Bilbaoa u meču 1. kola grupe L Last32 faze Evrokupa trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je imao dosta razloga za zadovoljstvo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Hvala navijačima koji su napravili sjajan ambijent. U prvom poluvremenu nismo uspeli dadođemo do igre u odbrani koja bi bila advekatna našoj želji da kontrolišemo dešavanja na terenu. Bilo je dosta grešaka i padova koncentracije. U drugom poluvremenu smo zaigrali daleko bolje. Razlika je na kraju za nas bila veoma važna pošto na kraju u 6. kolu gostujemo u Bilbaou. Oni su pokazali da poseduju veliki talenat i iskustvoi kada se pogleda da smo primili 87 poena to izgleda mnogo, ali igrali smo protiv odličnog tima. U završnicu smo ušli čak sa mogućnošžu da možemo da tražimo koji poen više. Moramo da budemo veoma skoncentrisani na sve ono što nas čeka u nastavku Evrokupa pošto sve traje veoma kratko, samo šest utakmica. Očekujemo da u nastavku odigramo još bolje i tako dođemo da našeg prvog cilja, a to je da prođemo grupu“ – rekao je posle meča Radonjić.

Na konferenciji za medije govorio je i povratnik u redove Crvene zvgezde Tadija Dragićević koji je večeras pružio vrlo dobru partiju.

„Mnogo bitna pobeda za nas, oni imaju jako dobar tim, ima tu dosta igrača iz Reala sa puno iskustva i mnogo utakmica u nogama. Mi smo krenuli u utakmicu dosta dobro, ali smo prelomili dobrom odbranom u drugom poluvremenu. Uz pomoć odlične publike na kraju smo došli do važne pobede koja će nam mnogo značiti u nastavku takmičenja“ – rekao je Dragićević.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter