0
Evrokup

Duvnjak: Zvezda je favorit

Objavljeno: 19.12.13 u 13:52

Duvnjak_osfp2012

U Last 32 fazi Evrokupa, u L grupi će igrati naša Crvena zvezda, grčki Panionios, ruski Nižnji Novgorod i španski Bilbao. Najbolji igrač Panioniosa Uroš Duvnjak kaže da je srećan što će imati priliku da “gostuje” u svom Beogradu, kada na red dođe duel sa trofejnim srpskim klubom.

„Mislim da je grupa izuzetno jaka. Bilbao, Crvena zvezda i Nižnij Novgorod su odlične ekipe, tako da nemamo nijednog slabijeg rivala. Biće to svakako veliki izazov za nas. Igraćemo najbolje što možemo, pa ćemo videti za koliko je to dovoljno“ – tvrdi sjajni bek.

Duvnjak smatra da su crveno-beli najkvalitetniji tim u grupi.

„Zvezda je favorit.  Samo sticajem nesrećnih okolnosti nisu izborili plasman u Top 16 Evrolige. Pratio sam ih dosta ove sezone i mislim da imaju izuzetno jak tim. Sjajno su pokriveni na svim pozicijama, igraju odlično i prava je šteta što nisu prošli dalje u Evroligi“ – ističe Duvnjak.

Srpski košarkaš je svakako zadovoljan što će imati priliku da dođe kući, bar na dva-tri dana.

„Sigurno da mi je drago, ali mi to nije u prvom planu. Razmišljam i koncentrišem se isključivo na utakmicu. U svakom slučaju, srećan sam što ću ponovo igrati u Pioniru“ – zaključio je Duvnjak.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter