0
Košarka

Popović operisao koleno, na parketu za mesec dana

Objavljeno: 03.12.13 u 15:40

Petar Popović

Srpski košarkaš Petar Popović operisao je desno koleno  zbog čega će pauzirati najmanje mesec dana. Kapiten turske Alijage će se treninzima vratiti za četiri nedelje, tako da se očekuje da na parketu bude tek početkom 2014. godine.

34-godišnji Popović je rekao kako ga artroskopija meniskusa svakako neće sputati u ambicijama za ovu sezonu.

„Optimista sam po pitanju oporavka, siguran sam da ću se vratiti još jači i da ću u drugi deo sezone ući maksimalno spreman za sva iskušenja koja me budu očekivala“ – rekao je Popović.

Popović je poznat kao veliki borac i imao je sjajne partije ove sezone, koje nažalost nisu pomogle Alijagi da se odlepi sa 14. pozicije u šampionatu. Centar koji je nastupao za našu reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Atini pre devet godina je ove sezone u turskom šampionatu prosečno beležio 7,3 poena uz 2,9 skokova po utakmici.

Iskusni centar je karijeru započeo u Spartaku iz Subotice, posle čega je u Srbiji igrao za Hemofarm i Crvenu zvezdu u tri navrata. Pre Alijage, Popović je bio član Benetona, Huventuda, Estudijantesa, Spartaka iz Sankt Petersburga i nemačkog Artland Dragonsa.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter