0
Evrokup

Duvnjak: U Jezero po bodove

Objavljeno: 19.11.13 u 17:07

uros-duvnjak-panionios

Kragujevački košarkaški hram „Jezero” sutra uveče će ponovo da proključa. Radnički igra Evrokup, u goste mu u okviru 6. kola H grupe stiže atinski Panionios, koji predovodi naš sjajni bek Uroš Duvnjak. Naš internacionalac bio je i najzaslužniji za trijumf grčkog tima u prvom kolu (77:72), kada je Šumadincima ubacio 19 poena, uz šest skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte.

Ekipa trenera Miroslava Nikolića sutra će imati primarni zadatak za zaustavi upravo Duvnjaka.

„Znam šta nas čeka, očekujem veoma tešku i neizvesnu utakmicu. Radnički ima odličan tim, dosta igrača koji iz svake pozicije mogu da daju koš. Dobro smo se spremili, pa ćemo da vidimo šta i kako će biti“ – priča najbolji igrač Panioniosa.

Duvnjak ne krije uzbuđenje što će igrati u Kragujevcu i što će imati priliku da sa svojim timom igra u Srbiji, što automatski znači da će biti i podrške sa tribina.

„Idemo na pobedu, kao i u svakoj utakmici. Napomenuo sam da su domaćini izuzetno opasan tim, predvođen sjajnim Marinovićem, Lešićem, Jaruom. Stvarno su dobro pokriveni su na svim pozicijama“ – tvrdi Duvnjak.

Konkurencija u grupi H je žestoka pa će se do kraja voditi velika borba za prolazak u drugu rundu. Trenutno, Radnički i Panionios dele drugo mesto.

„Još je rano za prognoze. Svašta se izdešavalo u grupi i videlo se na to da svako može svakog da dobije. Jedino čemu se nadam jeste da mi prođemo dalje“ – objašnjava Uroš Duvnjak, bek Panioniosa.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter