0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Šilb: Očekujem pobedu i odličnu atmosferu u Pioniru

Objavljeno: 15.11.13 u 13:54
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda večeras od 20.00 časova u pioniru dočekuje Lijetuvos Ritas u meču 5. kola evroligaške grupe D, a svi u crveno-belim redovima se nadaju da će uspeti da nastave pobednički niz započet u Vitoriji i nastavljen protiv Cedevite u meču ABA lige.

„Biće to dobra utakmica. Očekujem sličnu atmosferu kao na meču protiv Panatinaikosa. U svakom meču na domaćem terenu moramo da idemo na pobedu. Konačno smo probili led trijumfom u Vitoriji i sada nam preostaje da nastavimo u istom ritmu“ – kazao je pred meč sa Litvancima Blejk Šilb.

Sa mišljenjem američkog krilnog košarkaša složio se i Luka Mitrović, koji u poslednje vreme od trenera Radonjića dobija sve veću minutažu.

„Suvišno je pričati o važniosti utakmice sa Ritasom, svaki evroligaški meč je za nas veliko iskustvo. Oni su dobra ekipa što su pokazali i trijumfom protiv Panatinaikosa, ali smo i mi trijumfom u Vitoriji poboljšali šanse za plasman u Top 16, ali ne razmišljamo toliko daleko. Fokusirani smo samo na večerašnji meč, nadam se da će Pionir biti pun i da će nam navijači pomoći da dođemo do pobede“ – kazao je mladi krilni centar.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter