0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Đilas uticao na postavljanje trenera Partizana

Objavljeno: 14.11.13 u 13:36
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije i bivši prestonički gradonačelnik Dragan Đilas uticao je na izbor trenera ŽKK Partizan.

Naime, prem pisanju dnevnog lista Kurir Đilas koji je u emotivnoj vezi sa Anom Dabović košarkašicom moskovskog Dinama i članicom reprezentacije Srbije, postavio je njenog oca Milana Dabovića za trenera ekipe koju je do kraja prošle sezone vodila Marina Maljković.

– Đilas je redovno počeo da prati mečeve kluba za koji je nekad igrala Anina sestra milica. I ne samo to na utakmici Partizana i Hemofarma sa klupe su se konsultovali sa bivšim prvim čovekom Beograda – navodi neimonovani izvor.

Inače za one ne toliko upućene, Đilas je već nekoliko meseci u vezi sa srpskom košarkašicom a da je stvar ozbiljna videlo se tokom proprema za prethodno Evropsko prvenstvo kada je prvi čovek srpske košarke svakoga dana boravio u Kovilovu gde se ekipa pripremala.

hotsport.rs/kurir

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter