0
Evroliga

Nelson: Odigrali smo sjajan meč

Objavljeno: 08.11.13 u 00:17

demarcus-nelson-crvena-zvezda-telekom-eb13

Košarkaši Crvene zvezde Telekom napravili su veliki uspeh pobedom nad Laboral Kućom u Vitoriji, a najbolji igrač bio je Demarkus Nelson.

Plejmejker crveno-belih odigrao je možda i najbolji meč u dosadašnjoj karijeri u dresu beogradskog kluba.

„Ovo je bila verovatno moja najbolja utakmica od kako sam došao u Evropu. Definitivno smo u Vitoriji odigrali odličan meč i zabeležili smo preko potrebnu pobedu. Izgubili smo nekoliko utakmica u neizvesnim završnicama pre svega zahvaljujući našim greškama i zato smatram da smo vrlo lako mogli da imamo skor od tri pobede i jednog poraza, a ne obrnuto. Sa ovim trijumfom ostali smo u trci za plasman u Top 16 fazu“, rekao je Nelson i potom dodao:

„Zaista mislim da je ključ ove pobede bilo iskustvo koje smo stekli u utakmicama koje smo prethodno izgubili u Evroligi. Dobro smo igrali protiv Lokomotive i Panatinaikosa, bili u vođstvu, ali je protivnik uspevao da napravi preokret. Međutim, ovog puta smo bili smireniji i znatno iskusniji. Nismo gubili glavu, zadržali smo naš ritam, igrali smo snažno, i odradili odličan posao u odbrani. Pogađali smo kad je bilo neophodno, a kada su oni postepeno počeli da preuzimaju kontrolu i da postižu lake poene iz tranzicije, to smo prepoznali i uspeli smo da ih zaustavimo. Jednostavno smo znali kako treba da odigramo“, zaključio je Nelson.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter