0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Želimo da ispravimo greške (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.13 u 14:14
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da protiv Panatinaikosa očekuje mnogo bolju igru svog tima u odbrani i dodao da se nada kako će se energija sa tribina Pionira preneti na teren.

„Panatinaikos je ove godine najozbiljnji konkurent za sam vrh, poseduju kvalitet i ogromno iskustvo. Biće to veliko košarkaško veče za sve u Beogradu. Želimo da odigramo jaču odbranu u odnosu na prethodna dva meča i da napravimo sjajan ambijent koji će se odraziti na teren“, rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Crveno-beli su u prvom kolu Evrolige izgubili od Lokomotive Kubanj, a zatim i od Makabija iz Tel Aviva.

Trener crveno-belih naveo je da se centar Raško Katić oseća bolje i izrazio nadu da će, uz pomoć publike, igrati iznad maksimuma.

Na pitanje da li Zvezda može da ponovi podvig Lijetuvas Ritasa, koji je u prvom kolu kod kuće savladao Panatinaikos, Radonjić je rekao:

„Ritas je iskoristio momenat, jer su taj meč dočekali u formi koju su pronašli kroz kvalifikacije. Bili su u zaletu“.

Krilni centar crveno-belih Ivan Radenović naveo je da će srpski vicešampion pokušati da odigra egal sa slavnim grčkim klubom.

„Zna se protiv koga igramo. Panatinaikos godinama dominira kroz Evroligu. Za ovu utakmicu se spremamo još od duela sa Makabijem. Želimo da ispravimo greške i nadamo se povoljnom rezultatu. Povoljan rezultat je u ovom meču da igramo svih 40 minuta u egalu i da pokušamo da ih pobedimo“, poručio je Radenović.

Utakmica trećeg kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se sutra od 20.30 u hali Pionir.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter