0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Plašio sam se meča sa MZT-om

Objavljeno: 27.10.13 u 21:11
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana Duško Vujošević bio je veoma zadovoljan nakon pobede nad MZT-om u Skoplju zalaganjem svojih igrača.

„Posmatrajući u kontekstu da je ekipa umorna, da imamo povređenih igrača, da je protivnik jako nezgodan, da su dva boda veoma značajna, da je utakmica bila na gostujućem terenu, veoma sam zadovoljan i angažovanjem i pobedom“, rekao je Vujošević.

Trofejni stručnjak priznao je nakon pobede u dramatičnoj završnici da se pribojavao utakmice u Skoplju.

„Jako sam se plašio ove utakmice. Prvo, što je veoma mala pauza između utakmice sa Nanterom i meča sa MZT-om. Drugo, dobro mi je poznato i koliko Partizan ima navijača i simpatizera u Makedoniji, međutim i sa kojim temperamentom i energijom igra MZT protiv Partizana, tako da je i to bilo nešto što je upozoravalo“, naglasio je Vujošević.

Povrede Bogdanovića i Vestermana zadavale su Vujoševiću glavobolju.

„Povreda Vestermana na početku utakmice, Bogdanović koji je igrao praktično pod povredom koju je zaradio na kraju utakmice sa Nanterom, ali želeo je da bude u tim, i to su sigurno faktori koji su dodatno otežavali našu igru. Slab početak, zatim smo se konsolidovali i jednog momenta poveli šest razlike, međutim u završnici utakmice pustili smo njima seriju 8:0“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter