0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Zvezda ponovo pravi problem Partizanu

Objavljeno: 24.10.13 u 17:08
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana Duško Vujošević na današnjoj konferenciji za medije pred duel sa Nanterom u 2. kolu Evrolige, osvrnuo se i na tužbu koju je Crvena zevzda podnela Košarkaškom tribunalu FIBA (BAT) zbog neizmirenog obeštećenja za transfer Nenada Miljenovića iz FMP-a u klub iz Humske ulice.

„Iz Zvezde je u sredu stigla nova žalba BAT-u za neisplaćenu treću ratu za Miljenovića, koja iznosi oko 30.000, 40.000 evra, a oni sa ranoraznim kamatama traže oko 150.000 evra, što za nas nije nimalo lako da platimo. Mi smo limitirani našim finansijama“ – rekao je Duško Vujošević, a prenosi Žurnal.

Partizan je do sada platio oko polovinu od ukupnog obeštećenja koje je iznosilo 150.000 evra, ali kako će morati da plaća penale zbog kašnjenja trenutni dug iznosi više od 100.000 evra. Kako je Crvena zvezda naslednik FMP-a odnosno koristi ime i grb tog kluba ona je i pravni naslednik svih potraživanja i dugovanja.

Vujošević je na pitanje jednog od novinara da li će klub tražiti zamenu za Davisa Bertansa, koji se na teren vraća tek u martu, odgovorio da crno-beli nemaju novca ni da redovno isplaćuju plate igračima koji su trenutno u „rosteru“ tako da nije realno dovoditi novog košarkaša koji bi bio dodatno finansijsko opterećenje.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter