0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Šalića impresionirao susret sa Grobarima

Objavljeno: 02.10.13 u 12:35
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Novi košarkaš Partizana i jedan od najtalentovanijih centara Evrope Đoko Šalić (broj 18 na fotografiji) rekao je danas da mu se ostvario dečački san da dođe u redove višestrukog prvaka Srbije.

„Ostvario mi se dečački san da dođem u Partizan. Najmlađi sam u ekipi, trudiću se i trenirću maksimalno, jer želim da se nametnem treneru Vujoševiću i budem među 12 igrača. Prvi put sam imao priliku da se sretnem sa Grobarima na predstavljanju tima u Pioniru i osećaj je zaista fenomenalan“ – rekao je Šalić Tanjugu.

Šalić je rođen 1995. godine, visok je 210 centimetara, a konstitucijom i leđnom tehnikom podseća na bivšeg centra Partizana Nikolu Pekovića, koji sada brani boje Minesote.

„Svi znaju da mi je Peković idol, prijaju mi poređenja s njim, ali daleko sam ja od njega, moram još mnogo da radim da bih bio kao on“ – poručio je Šalić.

On je pre Partizana bio član sarajevske ekipe Stars, a ovog leta je sa juniorskom reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu za igrače mlađe od 19 godina u Češkoj.

Košarkaši Partizana novu sezonu počinju u nedelju, 6. oktobra, kada u hali Pionir u prvom kolu Jadranske lige dočekuju Igokeu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter