1
Košarka

Lovernj: Pogrešan način za šalu sa Šilbom

Objavljeno: 01.10.13 u 14:29

CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN-PLAY OFF-AGROZIV SUPER LIGA 2012-2013

Iako je prošlo tri meseca od tviter prozivke na relaciji Žofri Lovernj – Blejk Šilb, u Srbiji su potom pitanju strasti uzavrele znatno kasnije. Podsećanja radi Lovernj je svog bivšeg saigrača iz Šalona ‘pecnuo’ po dolasku u Crvenu zvezdu sa konstataciojom da je pogrešio klub u Beogradu.

Iz nekog razloga, najverovatnije jer Lovernj nije do pre nekoliko dana ni bio u Srbiji, tvit star više od tri meseca izazavao je buru negodovanja kod pristalica Crvene zvezde pa je Lovernj rešio da ‘zakopa ratnu sekiru’ ako se tako uopšte interno prozivanje može i nazvati.

„Odabrao sam pogrešan način da se šalim. Ne zaboravite da sam ja i dalje stranac i da se ljudi ovde ne šale na takav način. Zaista nemam ništa protiv Crvene zvezde, ali igram za Partizan i znam da je to tim koji može da nas pobedi, pa dajem sve od sebe da bih se na kraju ja radovao. U stvari, nisam se ni šalio, niti pomislio da se šalim sa navijačima ili bilo kim iz Crvene zvezde. Jednostavno, sa Šilbom sam igrao četiri godine zajedno. Prijatelji smo i stvarno nikada nisam ni pomislio da ćemo jednog dana igrati jedan protiv drugog u derbiju kao što je Partizan – Crvena zvezda. A kada počne ta utakmica, biće pomalo neobično. Međutim, igramo na različitim pozicijama. Ali, na kraju krajeva, sve je to samo sport i košarka. Moraš da u svemu tome i uživaš. Blejk i ja se još nismo videli od kada sam stigao u Beograd. Dopisujemo se putem društvenih mreža i razmenjujemo sms poruke. Sigurno ćemo se videti tokom sezone, poznajem mu porodicu, njegov sin govori francuski i zaista uživam u razgovoru sa kompletnom porodicom Šilb“ detaljno je objasnio osvajač zlatne medalje sa Evropskog prvenstva u Sloveniji.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter