0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Repeša: Vratili smo se na velika vrata, priči nije kraj

Objavljeno: 19.09.13 u 22:31

finska - hrvatska 796

Slektor Hrvatske Jasmin Repeša rekao je nakon plasmana njegove ekipe u polufinale Evropskog prvenstva, da je priča previše dobra da bi tu i završila.

„Presrećan sam zbog spoja koji se stvorio izmedju reprezentacije i naroda, vratili smo se na velika vrata na velika takmičenja, ali priča je previše dobra da bi ovde završila“, kazao je Repeša.

Hrvatska je danas pobedlila Ukrajinu u četvrfinalu sa 84:72 i izborila plasman u polufinale prvenstva Evrope.

„Na početku smo se sporo vraćali u odbranu, pa su nam zbog toga stvarali probleme, ali kad smo zaigrali zonski presing, onda smo ih izneredili. Iako su uspeli da se vrate na devet koševa minusa, naša pobeda ni jednom nije dolazila u pitanje“, rekao je Repeša, prenosi Hina.

Na pitanje novinara koju reprezentaciju bi više voleo u polufinalu, Italiju ili Litvaniju, Repeša je rekao da Hrvatska može da se plasira u finale bez obzira ko bude protivnik.

„Ko dodje, dobro je došao. Dobro poznajemo obe reprezentacije i možemo da prodjemo dalje bez obzira ko bude protivnik“, naveo je Repeša.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter