0
Košarka

Ivković: Ne osećam se poniženo

Objavljeno: 18.09.13 u 20:54

Ivkovic

Selektor SrbijeDušan Ivković izjavio je nakon katastrofalnog poraza u četvrtfinalu Evropskog prvenstva od Španije da se ne oseća poniženim ili povređenim.

„Španski tim je bio mnogo, mnogo bolji. Imali su bolji odnos prema igri i zasluženo su pobedili. Ja kao trener se ne osećam poniženim ili povređenim, ali ovakav poraz bi trebalo da nam otvori oči. Ako govorimo o lošoj pripremi ja preuzimam odgovornost“, izjavio je Ivković posle meča, a prenose Novosti.

Naši košarkaši imaju malo vremena da se oporave od deprimirajućeg poraza i da pokušaju da izbore plasman na Svetsko prvenstvo.

„Ovo je prvi eliminacioni meč mog tima. Ovo je naša prva meč lopta u ostvarenju cilja. Nismo bili spremni za duel sa ovakvim protivnikom. Postavili smo utakmicu na takav način da najmanje odgovara Špancima. Međutim, loše smo kontrolisali utakmicu, organizovali napade, moji igrači su bili veoma sebični, što ovakav protivnik ne prašta. Duel je izgubljen u prvom poluvremenu. Sve smo tada pokušali da trgnemo ekipu. Kad to nije uspelo u drugom sam odmarao neke igrače za naredni meč i izvinjavam se navijačima jer znam kojim su se mukama organizovali da dođu da nas bodre. U četvrtak nas čeka novi meč, druga meč lopta za plasman na Svetsko prvenstvo“, zaključio je selektor Srbije.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter