0
Košarka

Hrvati opet o srpskom talentu, Tabak kao Novosel

Objavljeno: 16.09.13 u 13:14

zan-tabak

Žan Tabak se nakon duge igračke karijere oprobao i u trenerskim vodama i ne ide mu loše u Laboral Kući, međutim odvažio se da nakon ne tako dugog trenerskog staža procenjuje talenat srpske košarkaške reprezentacije koja će u četvrtfinale Eurobasketa sa prve pozicije u E grupi.

„Srbija nema mnogo talentovanih igrača, a to se najbolje vidi kada iz igre izađu Krsić i Bjelica. ekipa odmah uđe u probleme. Sa druge strane primetno je da su odlično utrenirani, mislim da su među prvima počeli sa pripremama. Takođe se vidi da je odlično vođena sa klupe. Sve elemente odbrane sprovode školski, a za to nije potreban dar već samo volja i borbenost. Problem je napad pošto tu nema mnogo rešenja“ – kazao je Tabak koji je tako praktično potvrdio izjavu svog daleko iskusnijeg kolege Mirka Novosela koji je nešto slično izjavio pred duel Srbije i Hrvatske u Istanbulu, a koji je su „orlovi“ rešili u svoju korist sa 17 poena razlike.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter