0
Košarka

Gasol: Jedva čekam duel sa Srbijom

Objavljeno: 16.09.13 u 21:16

Gasol

Košarkaši Španije su izgubili od Italije u poslednjem kolu F grupe na Evropskom prvenstvu u sloveniji i tako zauzeli četvrto mesto u svojoj grupi.

Protivnik „crvene furije“ u četvrtfinalu biće selekcija Srbije, a jedan od najboljih košarkaša ŠpanijeMark Gasol jedva čeka duel sa našom reprezentacijom.

„Nisam ih mnogo gledao, jer nismo bili u istoj grupi. Sada ćemo to promeniti, naravno. Ono što sam mogao da vidim je da Srbija igra vrlo dobru košarku, sa brzim protokom lopte i vrlo dobrom odbranom, bilo da brane pola ili ceo teren. Stalno pritiskaju rivala, stalno pomažu jedni drugima, rotiraju se… Biće zabavno igrati taj meč“, izjavio je Gasol, pa dodao:

„Sve što se do sada desilo, više uopšte nije važno. Moramo da se okrenemo onome što sledi. A sledi nam izazov, jer igramo protiv srpskog tima koji je mlad, ali koji ima i dosta igrača sa iskustvom. Stvarno jedva čekam taj meč. Nije da sam zadovoljan današnjom partijom protiv Italije, ali izazov koji je pred nama je dovoljan da se na njega usredsredimo“, zaključio je Gasol.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter