0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Makedonci u problemu, pola reprezentacije u penziji

Objavljeno: 12.09.13 u 09:37
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon debakla na Eurobasketu u Sloveniji na kojem je reprezentacija Makedonije zabeležila samo jednu pobedu (istina ukradena im je još jedna) naše južne komšije se suočavaju sa velikim problemima pošto gotovo polovina selekcije planira da se penzioniše.

Ono što je izvesno je da Pero Antić više neće igrati za Makedoniju, pored njega Todor Gečevski će ponovo aktivirati svoju odluku o penzionisanju, a tu su još iskusni Vlado Ilievski, Đorđi Čekovski i Bo Mekejleb koji je takođe poručio da je vreme za rastanak. Selektor Aleš Pipan koji je proglašen za glavnog krivca nije se ni vraćao u Makedoniju već je ostao u Sloveniji gde će sledeće sezone voditi ljubljansku Olimpiju.

Tako je došao kraj jednoj odličnoj generaciji koja je na prethodnom Evropskom prvenstvu osvojila četvrto mesto i bila je apsolutni hit, a propuštena je dobra prilika da se u Sloveniji pokupe plodovi rada.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter