0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Ivković: Morali smo bolje u završnici

Objavljeno: 10.09.13 u 08:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle poraza od selekcije Crne Gore, selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković čestitao je rivalu na pobedi, a zatim se izvinio navijačima što večeras nisu igrali kapiten Nenad Krstić i plejmejker Stefan Marković:

„Krstić je u nedelju protiv Letonije igrao 34, a Marković 33 minuta koji je još i povređen. Ipak, imali smo jedan izbalanisiran tim. Bez najboljeg i najagresivnijeg igrača, kontrolisali smo utakmicu više od tri četvrtine, ali smo zbog izgubljenih lopti i brzih šuteva, izgubili koncentraciju, dozvolili protivniku previše poena iz tranzicije. Morali smo mnogo bolje da kontrolišemo utakmicu u samoj završnici, pogotovo što nismo bili u bonusu“ – istakao je selektor Ivković i izrazio protest što naš tim neće trenirati sutra u dvorani „Stožice“ gde 11. septembra igra protiv selekcije Belgije duel prvog kola grupe „E“.

hotsport.rs/kss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter