0
Košarka

TUGA: Nataši amputirana noga do kolena

Objavljeno: 08.09.13 u 10:12

Natasa Kovacevic U 18

Konzul Srbije u Budimpešti Jelena Cvijanović rekla je da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mađarskoj teško povređena srpska reprezentativka Nataša Kovačević zbog čega su lekari morali da joj amputiraju nogu, prenosi Tanjug.

„Od dežurnog lekara na intenzivnom odeljenju traumatologije u bolnici u Đeru, saznali smo da je Nataša imala ozbiljnu povredu leve noge, zbog čega su morali da joj amputiraju nogu do kolena“, rekla je Cvijanovićeva sinoć RTS-u.

Nakon operacije Nataša je u stabilnom stanju i život joj nije ugrožen, a druga devojka (reprezetativka Milica Ivanović) je ugruvana i nije zadržana u bolnici, rekla je Cvijanovićeva.

Ekipa Đera putovala je u Šopron na pripremnu utakmicu, a do nesreće je došlo kada je vozač autobusa skrenuo sa puta kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom koji je ušao u suprotnu traku.
Tim menadžer Peter Tapodi preminuo je na licu mesta, dok je trener Fuzi Akos preminuo u bolnici.

Ministarstva sporta i inostranih poslova Srbije pokrenula su državne kapacitete da pomognu košarkaškim reprezentativkama koje su povređene u Mađarskoj.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter