0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Pavićević oterao Dašića iz reprezentacije

Objavljeno: 06.09.13 u 14:40
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Luka Pavićević udaljio je iz nacionalnog tima jednog od najboljih igrača Vladimira Dašića zbog nediscipline.

Prema još nepotvrđenim informacijama Dašić će biti poslat kući te će „sokolovi“ takmičenje nastaviti sa 11 igrača u „rosteru“, a očekuje se da se tokom dana Košarkaški savez Crne Gore izda zvanično saopštenje. U svakom slučaju Dašić nije u timu za meč protiv Bosne i Hercegovine koji je počeo u 14.30 časova.

U tesnoj pobedi nad Makedonijom Dašić je za 24 minuta na terenu upisao samo šest poena uz šut iz igre 2/9, a čini se da je kap koja je prelila čašu bila očajna partija na meču protiv Letonije kada je krilni centar promašio sve četiri šuta,  da bi potom ušao u verbalni sukob sa Pavićevićem.

Svakako da nije lepo radovati se tuđoj nesreći, ali ova vest je u svakom slučaju dobra za našu reprezentaciju pošto nas tek očekuje duel sa Crnogorcima i to u ponedeljak, 9. septembra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter