0
Košarka

Foto: STARSPORT

Duda kritikovao i posle pobede

Objavljeno: 05.09.13 u 21:08
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Košarkaška reprezentacija Srbije rutinski je došla i do druge pobede na EP u Sloveniji pobedivši Bosnu i Hercegovinu, ali selektor Dušan Ivković nije bio zadovoljan posle meča zbog velikih oscilacija u igri.

„Apsolutno smo zaslužili pobedu. Ne sviđa mi se kako smo igrali u drugom poluvremenu. Opet nam se dešava da pravimo velike oscilacije. Nije bilo tečnosti. Sve smo pokušali sa puno driblinga, ali tako se ne igra. Odigrali smo dobru utakmicu s obzirom na mladost tim sve do 25 razlike. Ova ekipa mora da napreduje iz utakmice u utakmicu. Ne bih sada previše da kritikujem, ali nismo smeli da izgubimo poslednju četvrtinu.“

Naredni protivnik reprezentacije Srbije je Makedonija, a utakmica je na programu u petak od 21.00.

“Moramo sada maksimalno da se spremimo za Makedoniju. Poštujem našeg naredng protivnika. To je pravi tim, što su pokazali i na prethodnom šampionatu. Izuzeto su iskusni. Karakteriše ih prava timska igra. Na nama je da forsiramo jak ritam, a ne kao danas protiv Bosne i Hercegovine da u drugom poluvremenu krenemo da igramo poziciono“, objasnio je Ivković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter